Desktop

Voor het zelf aanmaken van grotere volumes labels zijn er de bench- en desktop thermotransfertprinters.
Er bestaan zowel monocolor, multicolor als met geïntegreerde uitsnijfunctie.


BBP11/BBP12

BBP11 is het instapmodel onder de thermische tranfertprinters, uitermate geschikt voor het printen van labels, tapes, kabelmerkers en krimpkousen. Traceerbaarheid en duurzame archivatie van uw gegevens is tegenwoordig onmisbaar geworden.


BBP31

De BBP31 pictogrammen- en labelprinter is gebruiksvriendelijk en zit boordevol functionaliteit. De Smart Cell technologie in deze materialen vertelt de printer precies hoe het label moet worden opgemaakt afhankelijk van het materiaal dat werd ingevoerd. Dankzij de touchscreen en de “Drag & Drop” functie, kunt u objecten en tekst verplaatsen tot uw label eruit ziet precies zoals u dat wilt.


BBP33

De BBP™33 labelprinter is een gebruiksvriendelijke, pc-aangestuurde labelprinter die labels en pictogrammen kan afdrukken tot een breedte van 101,6 mm. De Smart Cell-technologie in de labelcartridge zorgt ervoor dat het juiste labelformaat automatisch wordt ingesteld in de Bradysoftware, zodat kalibratie en onnodig labelafval vermeden worden. Printlint en labelmateriaal kunnen snel en gemakkelijk vervangen worden. De BBP™33 labelprinter kan afdrukken op een uitgebreid assortiment van materialen waaronder materialen voor safety & facility identificatie, alsook gestanste (die-cut) labels voor kabelmarkering, product- en laboratoriumidentificatie.

Eenvoudig en intuïtief, precies zoals labeling zou moeten zijn.


BBP 35/37


BBP85

BBP85 stelt u in staat om uw labels te laten opvallen door het gebruik van een 4-kleurendruk. Met dit pictogram - en labelingsysteem kunt u zelf industriële pictogrammen en labels maken van 100 mm tot 254 mm breed en in vier kleuren.


IP

De IP-printer is een volledig geïntegreerde en eenvoudig te gebruiken printer. Dankzij de Smart Cell-technologie weet de printer perfect welk materiaal bij welk printlint hoort.


BP-PR PLUS

De robuuste, industriële BP-PR PLUS printer biedt een ideale printoplossing afgestemd op de professionele behoeften voor het identificeren en traceren van producten in de industrie, in het bijzonder op het gebied van elektronica, elektrische apparaten en telecommunicatie en laboratoria. De BP-PR PLUS maakt tevens het omstellen mogelijk voor materialen met verschillende kerndiameters zonder afbreuk te doen aan de kritieke printregistratie.


BBP72

De BBP72 van Brady is een 4 inch thermische transfertprinter voor het dubbelzijdig bedrukken van krimpkousen. Met deze printer bespaart u veel tijd aangezien het bedrukken van beide zijden gelijktijdig gebeurt.


MiniMark

De industriële MiniMark labelprinter is een betaalbaar, compact, snel en ongelooflijk veelzijdig systeem voor het maken van pictogrammen en labels.